sluiten
MARCELISDEKAVE
WITTE VLINDERWEG 74
1521 PS WORMERVEER
+31-(0)72 527 55 27
INFO@MDKV.NL

CONTACTCONTACTCONTACT
VOLG MARCELISDEKAVE 

TxP opent expositie over textielkunst

 

Op een zonovergoten zondag verzamelden textielkunstenaars en liefhebbers van textielkunst zich bij Galerie De Kapberg in Egmond aan den Hoef, om de opening bij te wonen van een expositie met werk van 36 textielkunstenaars uit heel Nederland.

De initiatiefneemster van de expositie, Flox den Hartog Jager, had Wouter de Vries als hoofdredacteur van TxP (Textiel Plus) gevraagd om de opening te verrichten. Deze eer vormt een bevestiging van het feit dat we bij MarcelisDekave goede ontwikkelingen in gang hebben gezet – zowel qua content, design als online – die de reputatie van TxP als tijdschrift over textielkunst hebben versterkt.

 

Nieuwe ideeën
Na afloop van de opening was er de gelegenheid om de expositie te bekijken, en uiteraard werden er volop handen geschud en gesprekken gevoerd. Wouter ging naar huis met een hoop nieuwe connecties, mogelijkheden tot samenwerking, en ideeën voor artikelen in het magazine, op de website en via de sociale media.

Wil je ook advies hoe je online de reputatie van je bedrijf of organisatie kunt versterken? Neem dan contact met ons op.

 

> Lees meer over deze expositie op de website van TxP