sluiten
MARCELISDEKAVE
WITTE VLINDERWEG 74
1521 PS WORMERVEER
+31-(0)72 527 55 27
INFO@MDKV.NL

CONTACTCONTACTCONTACT
VOLG MARCELISDEKAVE 

Hermeneus nieuwe stijl: vijf fraaie edities

 

Weten hoe morgen eruitziet door je te verdiepen in gisteren. Hermeneus is een tijdschrift over de klassieke oudheid. Het is inhoudelijk sterk en visueel aantrekkelijk. Het blad biedt interessante artikelen voor jong en oud en het valt op de mat bij iedereen die lid is van het Nederlands Klassiek Verbond. Enige tijd geleden verzorgde onze studio de restyling van dit magazine. Inmiddels zijn we vijf trotse nummers verder.

De oudheid is actueel
Het is verrassend om te lezen hoe actueel de oudheid is. Onderwerpen van lang geleden raken de huidige tijd. Nu meer dan ooit. Daarnaast wordt in ieder nummer een museumstuk uitgelicht, is er een boekenrubriek en zijn er tips te vinden over de mooiste tentoonstellingen.

Fraaie serie
Een jaar geleden maakten wij de eerste uitgave van Hermeneus in deze nieuwe, moderne stijl. Inmiddels zijn we vijf nummers verder en kunnen we terugkijken op een fraaie serie. Ben je ook benieuwd naar dit prachtige blad? Neem dan eens kijkje op www.nederlandsklassiekverbond.nl en meld je aan als lid. Hermeneus krijg je dan vier keer per jaar in de bus.

Wij maken dit blad met veel plezier en toewijding. Geniet net zo van het lezen als wij genieten van het maken!