sluiten
MARCELISDEKAVE
WITTE VLINDERWEG 74
1521 PS WORMERVEER
+31-(0)72 527 55 27
INFO@MDKV.NL

CONTACTCONTACTCONTACT
VOLG MARCELISDEKAVE 

4.
Uitgeverij

 

Uitgeverij De Doelenpers is onderdeel van MarcelisDekave. We weten wat een deadline betekent. We schrijven en redigeren teksten voor websites, folders, jaarverslagen, magazines en boeken. Want vertrouwen bij de klant vraagt om een tekst zonder fouten. Daarnaast nemen we voor diverse tijdschriften de gehele coördinatie, redactie en vormgeving uit handen zodat jij je compleet kunt concentreren op waar jij goed in bent: je bedrijf runnen bijvoorbeeld!

 

Contentstrategie
Omdat we zelf tijdschriften en boeken uitgeven, hebben we veel ervaring met het opzetten en uitvoeren van (online) contentstrategieën of contentmarketing. Hoe zorg je ervoor dat je top of mind blijft bij je publieksgroepen? Waar liggen hun vragen en behoeften? En hoe kun je daarop inspelen met de juiste content, in de juiste vorm, via het juiste kanaal op het juiste moment? Zodat jouw bedrijf en jouw oplossingen door je publieksgroepen gevonden worden wanneer dat nodig is.

 

Copywriting
Teksten schrijven die correct zijn, een logische opbouw hebben en met een eenduidige boodschap - dat kan een hele opgave zijn. Gelukkig zijn wij bedreven in het schrijven van teksten over allerlei onderwerpen voor heel verschillende doelgroepen: persberichten, brochures, jaarverslagen, brieven... Ook zijn we sterk in het redigeren en corrigeren van bestaande teksten. Hulp nodig? Roep ons in!

 

Boeken uitgeven
Loop je met een manuscript rond dat je graag zou willen uitgeven, maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Dan ben je bij ons aan het goede adres! We kunnen je helpen met redactie, ontwerp en drukwerk, maar ook met distributie, promotie en verkoop. Of je nu behoefte hebt aan ondersteuning op één aspect, of juist alles uit handen wilt geven - wij staan voor je klaar.

 

Bladen maken
Bladen maken zit ons in het bloed. We zijn zelf uitgever van twee tijdschriften en voeren in opdracht van een maatschappelijke organisatie de hoofdredactie over een derde tijdschrift. Het opstellen en bewaken van een bladformule, het samenstellen en aanvoeren van een kernredactie, en het bedenken van aansprekende thema's en onderwerpen is dagelijkse kost bij ons. Wil je de coördinatie van een tijdschrift uit handen geven? Dan kun je bij ons terecht.

 

  Yvonne Pos
yvonne@mdkv.nl
  LEES MEER