sluiten
MARCELISDEKAVE
WITTE VLINDERWEG 74
1521 PS WORMERVEER
+31-(0)72 527 55 27
INFO@MDKV.NL

CONTACTCONTACTCONTACT
KLANT   Hiber  
 
IK WIL OOK ZOIETS
VOLG MARCELISDEKAVE 

Bijzonder drukwerk voor Hiber

 

Voor onze klant Hiber drukten we een ingenieuze verpakkingsdoos: de Hiber Kit. Hiber lanceert in 2018 namelijk een wereldwijd satellietnetwerk voor het Internet of Things: Hiberband. Om deze satellietverbinding ook toegankelijk te maken voor kleine partijen is er de Hiber Kit. Een kit met daarin een modem, een antenne, een Arduino board en een jaar lang data-overdracht.

Doelstelling van de verpakking is om de kwaliteit en eenvoud van het Hiberband netwerk te visualiseren. Een mooie doos met een plug en play-oplossing voor wereldwijde dekking. Zo simpel kan het zijn.

Dit vroeg om een superveilig systeem, waarbij de modem nooit of te nimmer zou kunnen beschadigen. Tegelijkertijd moest het uitpakken voor de klant natuurlijk wel vanzelf gaan én moest de uitstraling hip en modern zijn. Met ons advies en het bijzondere ontwerp van Hiber, werd in onze drukkerij de bijzondere Hiberbox geboren!

 

Maak je complexe materialen en worstel je met de verpakking? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend gesprek. Onze designers en drukkers denken graag mee over de juiste oplossing. En ze voeren het desgewenst nog voor je uit ook!