MarcelisDékavé: Resultaatgerichte communicatieoplossingen

Over MarcelisDékavé

Wie wij zijn

Bij MarcelisDékavé richten we onze kennis en talent op de ontwikkeling en realisatie van resultaatgerichte communicatieoplossingen. 

Wat wij geloven

De wereld wordt steeds complexer door de vele communicatiemogelijkheden en -hulpmiddelen. Dat maakt het moelijk om vindbaar te zijn, geloofwaardig te blijven en de juiste communicatieboodschappen op het juiste moment uit te zenden.

Ons startpunt is jouw complete marketing- en communicatiebehoefte, nu en morgen. We vullen je specifieke behoeften en vragen in, van eenvoudig tot complex.

Wij geloven dat jij het meest geholpen bent met MarcelisDékavé als betrouwbare en betrokken partner, bij wie je voor alle communicatievragen terecht kunt. En mochten die onze expertise overstijgen dan zijn wij in staat je verder te helpen via onze partners van De Communicatieboulevard

Waar wij vandaan komen

MarcelisDékavé is ontstaan uit een groot aantal bedrijven die zich al sinds 1969 bezighouden met communicatievraagstukken. Daaronder Dékavé en Marcelis & van der Lee - Adu uit Heerhugowaard, die in 2011 zijn gefuseerd, nr58 / total communication uit Alkmaar, maar ook Dinky Druk uit Den Helder.
 
Wij delen een gemeenschappelijke cultuur van laagdrempeligheid en dienstbaarheid. Met 30 medewerkers bedienen wij een groot aantal opdrachtgevers uit bedrijfsleven, overheden en overige instellingen.

Wat betekenen wij voor jou?

Wil je een vrijblijvend, inspirerend gesprek en weten wat wij jou kunnen bieden? Wij bellen jou voor een afspraak!

Klaar voor een inspirerend gesprek?

Laat je gegevens achter en we bellen je voor een afspraak!

MarcelisDékavé

Havinghastraat 32
1817 DA Alkmaar
072 - 527 55 27
communicatie@marcelisdekave.nl