sluiten
MARCELISDEKAVE
WITTE VLINDERWEG 74
1521 PS WORMERVEER
+31-(0)72 527 55 27
INFO@MDKV.NL

CONTACTCONTACTCONTACT
VOLG MARCELISDEKAVE 

2.
Ontwerpstudio

 

De ontwerpstudio is ons creatieve domein. Hier worden de nieuwste en hipste lay-outs bedacht: van de verpakking van glutenvrij hondenvoer tot een website voor de meest trendy broodjeszaak van Amsterdam. Wij bedenken concepten, logo’s en huisstijlen en helpen je bij de branding van jouw product. Alleen behoefte aan een visitekaartje of een folder? Dat kan ook. Een van onze vormgevers neemt jouw wensen met je door en gaat direct voor je aan de slag.

 

Ontwerp drukwerk
Overweeg je een brochure, flyer, poster, boek of tijdschrift te maken en wil je hulp bij het ontwerp? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend gesprek met onze designers. We nemen jouw wensen met je door en als je al een bepaald idee over je logo of huisstijl hebt, zullen we dat uiteraard meenemen bij het ontwerp. Vervolgens presenteren wij onze ideeën aan jou en kun jij kijken welk design het beste bij jouw organisatie past. Een spannend traject waar we je heel graag bij begeleiden!

 

Webdesign
Denk je over een nieuwe website of is je huidige website toe aan een nieuwe uitstraling? Kom dan eens praten met een van onze webdesigners. Tijdens een oriënterend gesprek zullen zij  achterhalen wat jouw webwensen zijn. Wie is de doelgroep, welke uitstraling zoek je en en welk doel beoog je met jouw website? Met al deze informatie gaan onze webdesigners aan de slag om tot een passend en modern ontwerp te komen.

 

Bijzondere drukwerk
Naast websites of boeken en tijdschriften, zijn wij ook een kei in het oppakken van bijzondere wensen. Zo ontwierpen wij al diverse verpakkingsmaterialen voor apparatuur, voedingsmiddelen of medicijnen. Extreme wensen op dit gebied? Wij gaan de uitdaging gráág aan. En weet je wat nou zou leuk is? Jouw verpakkingsmateriaal of drukwerk kan meteen hier in huis bij onze drukker gedrukt worden. Zo kun je zelf zien hoe het van de persen rolt en kunnen wij voor jou toezicht houden op iedere stap in het proces!

  Yvonne Pos
yvonne@mdkv.nl
  LEES MEER
  Hans Dorenstouter
hans@mdkv.nl
  LEES MEER
  Willem Schotten
willem@mdkv.nl
  LEES MEER