sluiten
MARCELISDEKAVE
HAVINGHASTRAAT 32
1817 DA ALKMAAR
+31-(0)72 527 55 27
INFO@MDKV.NL

CONTACTCONTACTCONTACT
VOLG MARCELISDEKAVE 

Privacy policy MarcelisDekave

We hechten grote waarde aan de privacy van onze bezoekers en klanten.

MarcelisDekave garandeert de privacy van zijn bezoekers en klanten. Eventuele persoonsgegevens die MarcelisDekave verwerkt worden zorgvuldig behandeld volgens de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) stelt. 

Opslag van persoonlijke informatie binnen MarcelisDekave
MarcelisDekave levert naast ontwerpen en drukwerk, software in de vorm van websites, webwinkel, webapplicaties, datakoppelingen en gerelateerde diensten. Om deze diensten te kunnen leveren slaat MarcelisDekave zowel persoonlijke als niet-persoonlijke data op over de bedrijven en individuen die gebruik maken van onze dienstverlening. Deze data kunnen persoonsgegevens bevatten zoals naw-gegevens, e-mailadres en telefoonnummer.

MarcelisDekave verzamelt persoonsgegevens wanneer je:

  • Ons een e-mail stuurt

  • Een contactformulier invult

  • Je aanmeldt voor de digitale nieuwsbrief

  • Contact opneemt met de support van MarcelisDekave

Je bent als gebruiker niet verplicht deze gegevens achter te laten maar zonder deze gegevens zijn onze diensten en/of support beperkt bruikbaar.

Doeleinden van de gegevensverwerking
MarcelisDekave verzamelt, bewaart en gebruikt je persoonlijke informatie zodat je gebruik kunt maken van onze dienstverlening. Specifieker worden je persoonlijke gegevens gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • Het beantwoorden en afhandelen van berichten die via e-mail of een contactformulier zijn gestuurd.

  • Het kunnen uitbrengen van offertes, het uitvoeren van opdrachten, het beheren van de daaruit ontstane relaties en het verrichten van activiteiten waarmee het klantenbestand kan worden vergroot.

  • Als klant worden naam en e-mailadres gebruikt om een digitale nieuwsbrief en/of een e-mailservice te kunnen verzenden. Te allen tijde kan hiervoor worden afgemeld in de mailing zelf.

  • Het leveren van support.

We vinden het belangrijk dat onze dienstverlening zo goed mogelijk aansluit op de wensen van onze gebruikers. Wij zijn dan ook constant bezig om onze diensten te verbeteren. Daarom slaan we naast persoonlijke informatie ook anonieme informatie op die is samengesteld uit grote hoeveelheden informatie over onze gebruikers. Deze anonieme informatie is niet te herleiden naar een individu en helpt ons om:

  • Beter te begrijpen hoe MarcelisDekave.nl en onze applicatie worden gebruikt.

  • Het verbeteren van onze dienstverlening.

Beveiliging van je gegevens
MarcelisDekave draagt zorg voor passende technische en organisatorische maatregelen om jouw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies en tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Netwerkverkeer wordt zorgvuldig bewaakt en er wordt gebruik gemaakt van een goede firewall.

Verstrekken van uw gegevens aan derden
MarcelisDekave zal jouw persoonlijke gegevens nooit verkopen of aan derden verstrekken zonder voorafgaande toestemming.

Gebruik van cookies
De website marcelisdekave.nl en onze applicatie maken gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat wordt meegestuurd via je browser en op je computer wordt opgeslagen. De cookies die MarcelisDekave plaatst op jouw computer worden gebruikt voor de volgende doelen:

  • Het verbeteren van marcelisdekave.nl door inzicht te krijgen hoe de website gebruikt wordt.

  • Verbeteren van onze marketingactiviteiten.

Het is mogelijk om deze cookies uit te zetten via je browser, zie bijvoorbeeld deze toelichting door de Consumentenbond voor uitleg. Door het uitschakelen van cookies zullen bepaalde delen van onze applicatie minder goed of niet meer functioneren.

Google Analytics
MarcelisDekave maakt gebruik van Google Universal Analytics om te analyseren hoe onze website en applicatie worden gebruikt en hoe effectief onze marketingcampagnes op Google Adwords zijn. Via Google Universal Analytics verzamelt MarcelisDekave bijvoorbeeld gegevens over het aantal gebruikers dat de website bezoekt en vanuit welke pagina ze zijn doorgestuurd naar onze website. De gegevens die wij hierbij verzamelen bevatten geen persoonsgegevens en zijn op geen enkele wijze te herleiden naar individuele gebruikers.

Voor het verzamelen van gegevens in Google Universal Analytics plaatsen we een Javascript tracking code op onze website die informatie naar Google verstuurt naar servers van Google o.a. in de Verenigde Staten. Lees het Privacybeleid van Google voor meer informatie. Als je niet opgenomen wenst te worden in onze Google Analytics statistieken kun je gebruik maken van de Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Inzage en wijzigen van jouw persoonsgegevens
Je hebt de mogelijkheid om MarcelisDekave te vragen welke persoonsgegevens over jou beschikbaar zijn. MarcelisDekave zal op dit verzoek via info@marcelisdekave.nl binnen vier weken reageren. Vervolgens kun je MarcelisDekave verzoeken deze gegevens aan te vullen, te verbeteren of te verwijderen. Ook op dit verzoek zal MarcelisDekave binnen vier weken reageren.

Aanpassen privacyverklaring
Wanneer MarcelisDekave besluit haar privacyverklaring aan te passen, dan worden deze aanpassingen direct opgenomen in deze privacyverklaring. We raden daarom aan om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele aanpassingen.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?