sluiten
MARCELISDEKAVE
WITTE VLINDERWEG 74
1521 PS WORMERVEER
+31-(0)72 527 55 27
INFO@MDKV.NL

CONTACTCONTACTCONTACT
VOLG MARCELISDEKAVE 

Webshop

Heb je een webshop nodig? Bijvoorbeeld omdat je zelfgemaakte tassen wil gaan verkopen of je fysieke winkel ook online wilt gaan promoten? Wil je een abonnement, tijdschrift, lidmaatschap of digitaal product online gaan aanbieden en weet je niet waar te beginnen?
Kom dan gerust eens bij ons langs. Wij ontwerpen en bouwen de webshop voor jou en als je het fijn vindt, richten we hem ook nog voor je in. Doe je dat laatste liever zelf met onze hulp? Dat mag natuurlijk ook!

Gebruiksvriendelijk
Wij werken met het supergebruiksvriendelijke WooCommerce. Dit is speciaal bedoeld voor kleine tot middelgrote verkopers. Dat wil zeggen dat je er met slechts enkele tot tienduizend producten mee uit de voeten kunt. Verkoop je meer dan tienduizend producten? Ook dan helpen we je, maar via een ander traject.

Klanten
Wij bouwden webshops voor veel diverse klanten, van bloemenzaak Bloemenweelde tot cosmeticaspecialist Webecos. Onze relaties wilden soms slechts een paar artikelen verkopen, soms hun hele winkelvoorraad. Beide kan!

Payment
Wil je jouw klanten met iDEAL laten betalen, met creditcard, PayPal of een machtiging; de keuze is aan jou en wij bouwen het voor je in.

Contentmarketing
Denk er ook aan dat een webshop een belangrijk verlengstuk van je website kan zijn of worden. Zorg dat klanten via je website gemakkelijk in je webshop terecht kunnen komen en vice versa.
Zeker als je een nicheproduct aanbiedt is een webshop onmisbaar. Klanten vinden jouw product dan niet snel in de winkel en zullen eerder online gaan zoeken. Mis die kans niet; voor hen ben jij goud waard!