sluiten
MARCELISDEKAVE
WITTE VLINDERWEG 74
1521 PS WORMERVEER
+31-(0)72 527 55 27
INFO@MDKV.NL

CONTACTCONTACTCONTACT
VOLG MARCELISDEKAVE 

Wat is SEO?

 

Een website moet voldoen aan allerlei technische randvoorwaarden om te zorgen dat deze goed wordt "gelezen" door zoekmachines. Dit is een belangrijke basisvoorwaarde. Wij zullen dus altijd een eerste controle doen op de technische randvoorwaarden, om te zorgen dat deze optimaal zijn.

 

Resultaten meten
Zonder doelstellingen kunnen we niet bepalen of we succesvol zijn ja of nee. We willen dus weten waar je op gevonden wilt worden en daar gaan we mee aan de slag. Verder moeten we zorgen dat we de meetinstrumenten goed hebben ingeregeld zodat we ook kunnen zien of het de goede kant op gaat en we, indien nodig, kunnen bijsturen.

 

Periodiek zullen we kijken of de resultaten naar tevredenheid zijn en op basis daarvan kunnen we evalueren en bijsturen. Verder zullen er aanpassingen moeten worden gedaan om te zorgen dat de website beter gaat presteren. Erg belangrijk is daarnaast dat de website regelmatig wordt voorzien van actuele informatie.

 

Zoekmachineoptimalisatie is maar één onderdeel van alle zaken die je kunt doen om beter te presteren op het gebied van vindbaarheid. Wij zullen in een dergelijke evaluatie ook altijd andere mogelijkheden betrekken.