sluiten
MARCELISDEKAVE
WITTE VLINDERWEG 74
1521 PS WORMERVEER
+31-(0)72 527 55 27
INFO@MDKV.NL

CONTACTCONTACTCONTACT
VOLG MARCELISDEKAVE 

Wat is Content Marketing?

 

Allereerst is het goed om te bepalen wat de uitgangssituatie is. Ben je al redelijk bedreven met je nieuwsvoorziening of moet je nog beginnen? Het is heel belangrijk dat je ook bepaalt in hoeverre je in staat bent om op regelmatige basis aan nieuwsvoorziening te doen.

 

Cruciaal is ook om na te gaan of Content Marketing effect heeft. Daarom zullen er meetinstrumenten worden ingericht achter de website. Zo kunnen we daadwerkelijk de resultaten voor jou meten!

 

Traject Content Marketing
Afhankelijk van de gemaakte afspraken zullen wij initiatief nemen om te zorgen dat de nieuwsvoorziening geregeld wordt en de daaraan gekoppelde acties worden uitgevoerd. Dit kan het schrijven of redigeren van teksten zijn, het maken van foto's of video's, het plaatsen daarvan op de website, in een Facebookpagina of het verzendgereed maken of verzenden van een e-mail nieuwsbrief. Door het maken van een periodieke afspraak of anderszins gaat MarcelisDekave voor je aan de slag. Jij bepaalt onze rol. Wat je zelf niet kunt, nemen we je graag uit handen.