sluiten
MARCELISDEKAVE
WITTE VLINDERWEG 74
1521 PS WORMERVEER
+31-(0)72 527 55 27
INFO@MDKV.NL

CONTACTCONTACTCONTACT
VOLG MARCELISDEKAVE 

Onze pakketten

Weet je nog niet precies hoe online marketing jou kan helpen groei te realiseren voor jouw bedrijf?

Vraag een gratis consult aan

Pakket 1: vliegende start

Met dit pakket creëer je een gezonde online aanwezigheid voor jouw bedrijf. Blog posts, social media marketing en e-mailmarketing vormen de kern van dit pakket. Hiermee genereer je meer bezoekers, meer leads, en uiteindelijk meer klanten.

Vanaf € 2300 per maand

Meer informatie over dit pakket

Pakket 2: leadmachine

Met dit pakket creëer je een omvangrijke online aanwezigheid voor jouw bedrijf. Je genereert nog meer bezoekers, leads en klanten door frequenter relevante content voor jouw klanten te publiceren via blog posts, social media, e-mails. Bovendien ga je deze content afstemmen op wat je weet van je potentiële klanten, zodat de kans op conversie nog groter wordt. Kortom: je website wordt een echte leadmachine.

Vanaf € 5000 per maand

Meer informatie over dit pakket

Pakket 3: marktleider

Met dit pakket creëer je een dominante online aanwezigheid voor jouw bedrijf binnen jouw branche. De inzet van advertentie- en retargetingcampagnes zorgt voor een nog groter online bereik. Daarnaast is de focus gericht op het online verzamelen van informatie over potentiële klanten, om hen met zeer specifieke content te kunnen helpen de keuze te maken voor de diensten of producten van jouw bedrijf. Het wordt moeilijk om niet voor jouw bedrijf te kiezen.

Vanaf € 8500 per maand

Meer informatie over dit pakket