sluiten
MARCELISDEKAVE
WITTE VLINDERWEG 74
1521 PS WORMERVEER
+31-(0)72 527 55 27
INFO@MDKV.NL

CONTACTCONTACTCONTACT
VOLG MARCELISDEKAVE 

Conversie Optimalisatie

 

MarcelisDekave beschikt over alle expertise om je website tot een succes te maken. De hoofddoelstelling van Conversie Optimalisatie is om meer bezoekers om te zetten naar betalende klanten. Op basis van jouw vraagstelling en behoeften, zullen we een vooronderzoek doen naar de bestaande acties en je doelstellingen en een eerste voorstel doen voor aanpassingen, inclusief resultaatmeting.

Conversie Optimalisatie-trajecten kennen vaak een langere looptijd. Afhankelijk van de kansen die er liggen en de beschikbare budgetten is een dergelijk traject meer of minder intensief.

 

Hoe ziet een traject eruit?
Wij ondersteunen je graag in het optimaliseren van je website om de conversie te verhogen. Dat doen wij door de volgende vragen te stellen en te beantwoorden:

  • Heb ik de juiste (relevante) bezoekers op mijn website?
  • Is het aanbod aan informatie, producten en diensten op mijn website aantrekkelijk genoeg om te zorgen dat de bezoekers gaan reageren?
  • Hoe creëer ik de juiste randvoorwaarden buiten de website om?
  • En als belangrijkste onderdeel: zijn de indeling, de tekstopbouw en de reactiemogelijkheden in de website zodanig, dat klanten op een ongedwongen wijze kunnen reageren.