sluiten
MARCELISDEKAVE
WITTE VLINDERWEG 74
1521 PS WORMERVEER
+31-(0)72 527 55 27
INFO@MDKV.NL

CONTACTCONTACTCONTACT
KLANT   TxP  
 
IK WIL OOK ZOIETS
VOLG MARCELISDEKAVE 

3.
Internet marketing

 

Hulp nodig bij het bouwen van een complexe website of webshop? Op zoek naar een slimme programmeur die al jouw webwensen omtovert tot visuele hoogstandjes? Bij ons vind je mensen die op de hoogte zijn van de nieuwste trends op het gebied van webdesign, maar die óók weten wat woorden als vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid betekenen.

 

Wat kunnen wij voor jou doen?
We kunnen je begeleiden bij het hele traject van klantanalyse tot design naar een frisse website en uiteraard het onderhoud en de analyse van deze website. Want je wilt ook weten hoe goed jouw website straks scoort bij je klanten.

Hieronder zie je in stappen waar we jou bij kunnen helpen. Wil je alleen begeleiding bij één van deze stappen, dan kan dat natuurlijk ook. Maar we adviseren je het hele traject te doorlopen. Want wat heb je aan een nieuwe website als jouw toekomstige klanten deze niet weten te vinden?

 

Strategisch plan
Het begint allemaal met een goede strategie. Wij maken kennis met jou en kijken wat jouw organisatie precies wil. Waar liggen je ambities, wie is jouw doelgroep en hoe ziet jouw prototype klant eruit? En belangrijker nog: wat zoekt hij of zij precies bij jou? Op basis van dit kennismakingsgesprek stellen wij een strategisch plan op. In dit plan lees je alles terug over persona, user stories, branding en marketingstrategie. Kort gezegd: we helpen jou met het in kaart brengen van jouw organisatie binnen jouw branche. Met al deze informatie kan onze studio verder aan de slag.

 

Ontwerp & ontwikkeling
Nu we precies weten wie of wat jij bent en wie jij wilt bereiken, kan onze studio beginnen met het ontwikkelen van een ontwerp dat past bij jouw bedrijf en jouw doelstellingen. We ontwerpen een logo, een huisstijl, of – als die zaken er al zijn – gieten we ze in een mooi jasje voor de nieuwe site. Is dit ontwerp klaar en ben jij helemaal tevreden over kleur, structuur en navigatie? Dan kunnen wij aan de slag met het technisch realiseren van de website volgens dit nieuwe ontwerp.

 

Support & onderhoud
Dit is het gedeelte waar jij als klant weinig van mee krijgt. Jouw website heeft technisch onderhoud nodig, moet blijven draaien en up-to-date blijven. Dit nemen wij jou uit handen zodat jij bezig kunt blijven met iets veel belangrijkers: je business goed draaiende houden!

 

Analyse & online marketing
Een nieuwe website vol handige tools en features is fijn, maar zonder een analyse ben je nog nergens. Want als je website klaar is, wil je ook zien wat klanten ermee doen. Wie bezoekt jouw website en waar klikken ze op? Welke knop wordt heel vaak gebruikt en welke knoppen laten de gebruikers links liggen? En misschien nog wel belangrijker: wie zijn jouw bezoekers nou echt? Waar komen ze vandaan? Hoe oud zijn ze? Welk apparaat gebruiken ze? En gebruiken ze jouw website wel zoals jij hem bedoeld hebt? Want als jij stropdassen wilt verkopen en uit de analyse blijkt dat je héél veel bezoekers trekt die nog op de basisschool zitten, dan moet je je zoektermen toch nog eens onder de loep nemen.

SEO, AdWords, contentmarketing en social media-campagnes: allemaal termen die we je gaan uitleggen en vragen waar wij je het antwoord op geven. Samen kijken we hoe we jouw website nóg efficiënter kunnen maken en nog beter bezocht zodat jij er precies dát uit haalt wat je voor ogen had.