MarcelisDekave - drukwerk - ontwerp - communicatie - websites
Geplaatst door:MarcelisDékavé
 

Samen betrokken: Stichting De Waaier

Samen betrokken! Dat schetst ook onze dienstverlening. Graag gaan wij samen met jou de uitdaging aan om je bedrijf of dienst effectief te communiceren. Dat doen we met hart en ziel. Meer weten? Of zelf ervaren? Kijk voor een impressie naar onze cases en bel ons voor een afspraak!

Geplaatst door:MarcelisDékavé
 

Voorop in ambitie: Kuyper & Blom Makelaars

Voorop lopen in communicatie. Dat is wat wij ook voor jouw bedrijf willen bereiken. Hoe effectief communiceer jij nu? Wij gaan graag de dialoog met jou aan. Meer weten? Of zelf ervaren? Kijk voor een impressie naar onze cases en bel ons voor een afspraak!

Geplaatst door:MarcelisDékavé
 

Regionaal Archief Alkmaar: tijdloos document

Een prachtwerk in woord en beeld. Voor het Regionaal Archief maakten wij een tijdloos document. Wat wil jij? Tijdloos of trending? Wij gaan graag de dialoog met jou aan. Meer weten? Of zelf ervaren? Kijk voor een impressie naar onze cases en bel ons voor een afspraak!

Geplaatst door:MarcelisDékavé
 

Zuiderloo: Inspiratie in beeld

Voor de Gemeente Heiloo realiseerden wij een prachting staaltje inspiratie. Een uitdaging in een bijzondere markt. Onze opdrachtgever is trots op het eindresultaat. En het WERKT! Wij gaan graag ook de dialoog met jou aan. Meer weten? Of zelf ervaren? Kijk voor een impressie naar onze cases en bel ons voor een afspraak!

Geplaatst door:MarcelisDékavé
 

Bouwmensen: één loket, één stijl

Wij zorgen ervoor dat de complete huisstijl in al zijn facetten wordt doorgevoerd binnen de vestigingen. Daarnaast realiseren wij de automatisering omtrent het webbased centrale voorraadbeheer. Voorop hierin staan bestelgemak én inkoopvoordelen Meer weten? Of zelf ervaren? Kijk voor een impressie naar onze cases en bel ons voor een afspraak!

Geplaatst door:MarcelisDékavé
 

Jacob Hooy & Co.: een wereld van weelde

MarcelisDékavé zorgt voor de vormgeving, de opmaak en de productie(begeleiding) van complete verpakkingslijnen. Met Jacob Hooy & Co. is op dit vlak een jarenlange samenwerking opgebouwd, waarbij de verpakkingslijnen over de jaren heen continu worden bijgesteld. In het ontwerp worden ook meerdere foto(bewerking) en illustratietechnieken ingezet.  

Geplaatst door:MarcelisDékavé
 

Jan Arentsz College: een tijdloos jaarboek

MarcelisDékavé zorgde voor de vormgeving, de opmaak en de productie(begeleiding) van het jaarboek voor het Jan Arentsz College. Samen met het projectteam van het Jan Arentsz college wat bestond uit leerlingen van de school is een tijdloos jaarboek gerealiseerd.  In het ontwerp zijn meerdere foto(bewerking) en illustratietechnieken ingezet.  

Geplaatst door:MarcelisDékavé
 

Kikkerbecool: samen staan we sterk!

Met onze collega-vormgevers realiseren wij mooie produkten. Dit is er één met een gouden randje. In opdracht van een kinderpsycholoog is een spel gerealiseerd met het doel kinderen sociaal sterker en weerbaar te maken. Het fysieke spel heeft alle facetten van ons vakgebied in zich. Van drukken tot plakken en van stansen tot snijden.

Klaar voor een inspirerend gesprek?

Laat je gegevens achter en we bellen je voor een afspraak!

MarcelisDékavé

Havinghastraat 32
1817 DA Alkmaar
072 - 527 55 27
communicatie@marcelisdekave.nl