sluiten
MARCELISDEKAVE
WITTE VLINDERWEG 74
1521 PS WORMERVEER
+31-(0)72 527 55 27
INFO@MDKV.NL

CONTACTCONTACTCONTACT
VOLG MARCELISDEKAVE 

Een jaarboek: het beste visitekaartje!

Al jaren maken wij voor scholen in heel Nederland jaarboeken. Niet zomaar jaarboeken, maar maatwerk dat de identiteit van de school prachtig weergeeft. Samen met de leerlingen gaan we aan de slag en ontwerpen een idee. Dat werken we uit tot een beeldschone glossy die je nooit meer wilt weggooien.

Schoolproject
En het leuke is: de leerlingen zijn supergemotiveerd omdat ze hun eigen plan mogen uitwerken. Sommige scholen geven er zelfs punten voor!

Snapchat
De resultaten zijn vaak verbluffend mooi. Zo hebben we al jaarboeken gemaakt met thema’s als snapchat, Einstein, Instagram, Spinoza, Mona Lisa en nog veel meer. Iedere school heeft zijn eigen wensen en wij zorgen voor de perfecte uitvoering.

"De samenwerking met MarcelisDekave is altijd professioneel en er wordt gedurende het proces op de juiste momenten meegedacht met de wensen die wij als klant hebben. Juist die momenten zijn belangrijk voor een prachtig eindproduct en dat prachtige eindproduct ontstaat altijd en kenmerkt de wijze van werken en samenwerken met MarcelisDekave" - Willem Verkuil van CSG Jan Arentsz

Leerlingenredactie
Onze drukwerkspecialist en onze eindredacteur gaan langs bij de scholen en praten met de leerlingen over hun ideeën. Daarbij helpen zij hen om tot een realiseerbaar plan te komen. Ze bepalen zelf de kleur, het lettertype, thema en ontwerp en komen zo als echte leerlingenredactie tot een volwaardig plan dat volledig de identiteit van de school draagt.

Bezoek aan de drukkerij
Onze vormgeefstudio maakt vervolgens het ontwerp en onze drukkerij zorgt voor het kant en klare product. De leerlingen mogen zelfs een kijkje nemen bij de drukpersen!

Boek voor het leven
Jaarboeken zijn unieke documenten die je als leerling graag de rest van je leven wil bewaren. Al is het maar om eens terug te bladeren en te zien hoe die leerling waar je zo verliefd op was, nou toch ook alweer heette. Of om te kijken wat voor een idioot kapsel je jaren geleden had...