sluiten
MARCELISDEKAVE
WITTE VLINDERWEG 74
1521 PS WORMERVEER
+31-(0)72 527 55 27
INFO@MDKV.NL

CONTACTCONTACTCONTACT
VOLG MARCELISDEKAVE 

Drukbegeleiding

 

Bindwijze
Bij het drukken van een brochure, flyer of boek komt soms meer kijken dan je denkt. Welke bindwijze wil je bijvoorbeeld? Wordt het een paperback, hardback, ringband of gewoon een nietje? En moet het genaaid, gehecht of gelijmd worden? Iedere keuze heeft weer gevolg voor de stevigheid en gebruiksvriendelijkheid. En ieder boek of iedere brochure vraagt om een andere aanpak. Onze drukwerkbegeleiders kunnen je hierin uitstekend adviseren.

 

Papierkeuze
Papier is papier zou je denken. Maar zo simpel is het niet. Er zijn talloze verschillende papiersoorten en binnen deze soorten zijn er ook nog eens verschillende diktes en witheden beschikbaar. Goed om hierover te sparren met iemand die er verstand van heeft. Want niet iedere papiersoort leent zich voor elk drukwerk.

 

Opslag en voorraad
Waar laat ik mijn dozen vol boeken, flyers of enveloppen? Velen worstelen ermee. De zolderkamer en de garage raken immers gauw vol...
Wij bieden de oplossing. In ons warehouse beschikken wij over een zee aan ruimte voor diverse ondernemers, uitgevers en andere partijen die hun voorraad veilig bij ons willen stallen.
En zijn er wat dozen nodig? Een mailtje of telefoontje is genoeg en wij regelen dat de dozen met drukwerk op het juiste adres belanden.