Drukwerkmanagement

Drukwerkmanagement 

Wil je alle rompslomp uit handen geven aan een drukkerij die van wanten weet? Wij zijn op de hoogte van alles wat met drukwerk te maken heeft. Dat betekent dat wij ook graag met je meedenken hoe we je drukwerk zo kostenefficient kunnen inzetten.  
 
We opereren honderd procent transparant en werken met periodieke evaluaties, zodat je altijd op de hoogte bent van de stand van zaken, de prestaties en de kosten. 
 

Drukwerk advies

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat je optimaal te adviseren met praktische adviezen voor kostenbesparing. Zodra wij voor je aan de slag gaan, kun jij je concentreren op de hoofdlijnen en zorgen wij voor de uitvoering. Dit scheelt je, los van kostenbesparing, vooral veel rompslomp.  
 

Automatiseringsmogelijkheden drukwerk

Wij beschikken over webbased oplossingen die wij op maat voor je kunnen inzetten. Dit zijn oplossingen op het gebied van opmaak, huisstijlbeheer, beeldbeheer, voorraadbeheer, bestellen en rapportages. 
 

Voorraadbeheer en distributie

Wij beschikken over een eigen warehouse voor voorraadbeheer. Wanneer blijkt dat jouw organisatie daarbij gebaat is, zetten wij dat in. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat al je marketingmiddelen op één locatie beschikbaar zijn.
 
Wij bieden alle voordelen voor een effectieve bedrijfsvoering, plus een snelle service door eigen expeditie.. 
 
Wil je ook je drukwerkbehoefte door ons laten beoordelen, met een eerste advies over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! We laten je graag onze referenties zien.

Kostenbesparing op drukwerk

Kan jouw drukwerkbudget naar beneden? Wij denken graag met je mee.

Klaar voor een inspirerend gesprek?

Laat je gegevens achter en we bellen je voor een afspraak!

MarcelisDékavé

Havinghastraat 32
1817 DA Alkmaar
072 - 527 55 27
communicatie@marcelisdekave.nl