MarcelisDekave - drukwerk tot in de perfectie - van brochure tot visitekaartje

Perfect drukwerk: goed gemaakt én goed geregeld! 

Mooi drukwerk brengt jouw boodschap op een aantrekkelijke manier onder de aandacht. MarcelisDekave beheerst het ambacht van drukken tot in de perfectie, al sinds 1969 in onze drukkerij in Alkmaar. Dit is de basis waar onze klanten al vele jaren op vertrouwen. Maar er is meer. 

Drukwerk advies

Met alle communicatiemogelijkheden die er nu zijn is het inzetten van drukwerk nog steeds een logische overweging. Het wordt wel steeds belangrijker om goed na te denken over het effectief besteden van je budget, waar drukwerk een onderdeel van uitmaakt. Hoe drukwerk in te zetten en wanneer, daar hebben wij dus verstand van! 

Maak de juiste keuzes voor jouw drukwerk

Drukwerk hoeft niet duur te zijn. Er zijn vele mogelijkheden om jouw brochure, folder of presentatiemap te voorzien van de juiste uitstraling, passend binnen jouw budget. Wij gaan verder: we adviseren je op het gebied van de papierkeuze, drukmethoden en afwerkingsvormen. Wij vragen monsters voor je op en maken als dat noodzakelijk is ook dummies. 
 

Controle en aanpassen opgemaakte bestanden

Mocht je al over opgemaakte bestanden beschikken dan controleren wij deze bestanden op geschiktheid en passen deze desgewenst voor jou aan. Mocht je nog niet over een goed ontwerp beschikken, dan kunnen wij in onze eigen studio verder gaan door de vormgeving verzorgen. Op deze manier beschikken wij over korte lijnen en kan en is een soepel lopend proces altijd gegarandeerd. 
 

Duurzaam in relaties én producten

Wij werken vaak al vele jaren voor bedrijven en instellingen in onze omgeving en dat komt omdat wij voor duurzame relaties gaan. Vaak is dat in Alkmaar, Den Helder maar ook de wijde omgeving. Wij komen graag naar jou toe. Ook op het gebied van duurzaamheid behoren wij tot de voorlopers. We drukken al jaren volgens de eisen van het FSC®-keurmerk en wij werken gestructureerd aan het monitoren én verduurzamen van onze productieprocessen. 
 

Voorraadmanagement en drukwerkadvies

Wij adviseren je graag op het gebied van kostenbeheersing van je drukwerk. Door een gedegen inventarisatie en advies is er vaak een kostenbesparing mogelijk van soms wel tientallen procenten. Onze dienstverlening bestaat verder uit de productie, het voorraadbeheer en de distributie van drukwerk. Via onze geautomatiseerde systemen is het mogelijk drukwerk via sjablonen zelf op te maken en bestellingen te reguleren. Via deze systemen monitoren we jouw verbruik en behoeften en kunnen jou daarom op de juiste momenten voorzien van een passend advies. Zie voor meer informatie onze pagina over drukwerkmanagement.
 
Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Neem contact op en we vertellen graag meer! 

Laat je adviseren en informeren

Wil je hulp bij de keuze wat voor drukwerk je wilt laten maken? Heb je interesse in onze aanpak? Neem vrijblijvend contact op voor advies.

Klaar voor een inspirerend gesprek?

Laat je gegevens achter en we bellen je voor een afspraak!

MarcelisDékavé

Havinghastraat 32
1817 DA Alkmaar
072 - 527 55 27
communicatie@marcelisdekave.nl