Dienstverlening
Geplaatst door:MarcelisDékavé
 

Iedere communicatievraag is een uitdaging!

Benut jij al je kansen wel? Heb je behoefte aan een praktische en transparante communicatieaanpak? Wij luisteren graag naar jouw verhaal en voorzien je van een passend advies.

Geplaatst door:Imre Tessensohn
 
 

Altijd de juiste vorm

Wij verzorgen graag de grafische vormgeving van je huisstijl en offline communicatiemiddelen. Dat kan vanuit een vooraf vastgesteld design of vanuit het concept dat wij neerzetten.

Geplaatst door:Antoine de la Rooij
 
 

Ieder idee het juiste concept

Een marketing- of communicatieplan wordt echt hanteerbaar met een goed werkend idee of concept. Wij denken graag met je mee voor een effectieve aanpak van jouw reclame budget.

Geplaatst door:André Marcelis
 
 

Drukwerk tot in de perfectie, goed geregeld! 

Door jarenlange ervaring in drukwerk weten wij perfect de weg. Wij kunnen je met nuchtere adviezen helpen aan de juiste adviezen binnen jouw budget. 

Geplaatst door:André van de Meulen
 
 

Digitaal drukwerk: kleine oplages

Wil je drukwerk in kleine oplages? Wij zijn ook gespecialiseerd in Digitaal Drukwerk. Zo kun je ook (zeer) kleine oplagen drukwerk - zoals visitekaartjes, menukaarten, flyers en folders - laten maken. Lage opstartkosten en snelle levertijden! 

Geplaatst door:Christy van Boven
 
 

Drukwerkmanagement: passend advies

Wil je zelf geen rompslomp van je drukwerk? Wij denken graag met je mee. Maak een afspraak om jouw drukwerk efficient te regelen. 
Geplaatst door:Pieter Hoogendoorn
 
 

Netwerkpartners: van alle markten thuis

Wil je echt alles uit handen geven? Wij hebben een uitgebreid netwerk van communicatie partners, waarmee we altijd een passend antwoord hebben op jouw communicatievraag. Alle communicatie onder 1 dak.

Communiceer jij met een doel?

Wij hebben ruime ervaring met uitgebreide communicatieprojecten bij de meest uiteenlopende klanten. Of het gaat om alleen drukwerk of de oplossing voor je complete communicatievraagstuk: doelgericht communiceren is ons doel.

Middelenvrije communicatie

Wij denken het liefst middelenvrij. Dat wil zeggen dat niet het middel, maar het doel uitgangspunt is. Misschien blijkt het drukken van die folder waar je zelf aan denkt niet de meest geschikte keuze voor jouw doel. Samen kijken we eerst goed naar de behoeften voor jouw bedrijf en kiezen dan de beste aanpak. Objectief en gericht op resultaat. 

Klaar voor een inspirerend gesprek?

Laat je gegevens achter en we bellen je voor een afspraak!

MarcelisDékavé

Havinghastraat 32
1817 DA Alkmaar
072 - 527 55 27
communicatie@marcelisdekave.nl