Stichting De Waaier
Geplaatst door:MarcelisDékavé
 

De Waaier: samen betrokken

Stichting De Waaier is voor de Regio Alkmaar en omgeving de makelaar in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Zij vormt daarmee de schakel tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. Door middel van matches worden maatschappelijke organisaties door de platformleden geholpen in het bereiken van hun doelstellingen en kunnen bedrijven hun maatschappelijke betrokkenheid tonen.
 
MarcelisDékavé is vanaf de start plaformlid van De Waaier. 
 

Bijdrage van MarcelisDékavé in De Waaier

MarcelisDékavé denkt voortdurend mee met de Waaier om haar doelstellingen te blijven realiseren. In veel ideeën wordt MarcelisDékavé vanaf de aanvangsfase betrokken. Als daar er een concreet project uit voort komt dan wordt er een projectteam samengesteld, meestal bestaand uit meerdere platformleden. 
 

Gerealiseerde projecten

De website van Stichting De Waaier is ontwikkeld door een projectteam met MarcelisDékavé, TheSign uit Heerhugowaard (vormgeving) en CommunicatieBoulevard partner Trefnet.

De website heeft naast informatieverstrekking en nieuwsvoorziening ook als doel het aantal gerealiseerde matches verder te verhogen. Op de achtergrond draait een gebruiksvriendelijk CMS dat vrager en aanbieder sneller en efficiënter tot elkaar brengt. 
 
Periodiek wordt de  gedrukte nieuwsbrief  "De NieuwsWaaier" uitgebracht om de platformleden op de hoogte te stellen van alle actuele ontwikkelingen. Voor de diverse MatchMarkten verzorgt MarcelisDékavé de grafische productie van de MatchMarkt krant. 
 

Het boek "samen betrokken"

Voor het 10-jarig jubilieum van De Waaier in 2013 is door een projectteam het jubileumboek 'Samen Betrokken' gerealiseerd. Het boek 'Samen Betrokken' vormt een tijdsdocument waarmee het belang van De Waaier wordt geïllustreerd. De grafische uitvoering en de productie daarvan is door MarcelisDékavé uitgewerkt.
 
In het projectteam namen de platformleden TheSign (vormgeving en opmaak), ABCdV (tekst), Erik Boschman (fotografie) en uiteraard de medewerkers van De Waaier deel. Dit boek is een voorbeeld van een geslaagd project in dat in teamverband is uitgevoerd. 

Wil jij onze betrokkenheid ook ervaren?

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je voor een inspirerend gesprek.

Klaar voor een inspirerend gesprek?

Laat je gegevens achter en we bellen je voor een afspraak!

MarcelisDékavé

Havinghastraat 32
1817 DA Alkmaar
072 - 527 55 27
communicatie@marcelisdekave.nl