Jacob Hooy
Geplaatst door:MarcelisDékavé
 

Een wereld van weelde: Jacob Hooy & Co.

Jarenlange samenwerking

Jacob Hooy & Co. (sedert 1743) is een van de oudste klanten van MarcelisDékavé. Wij zijn trots op de jarenlange vruchtbare samenwerking met dit mooie bedrijf, dat naast het handelen in kruiden ook vele producten ontwikkelt en vervolgens internationaal verkoopt. 

Verpakkingsontwerp en -productie

Van een groot aantal productlijnen van Jacob Hooy heeft MarcelisDékavé een bijdrage geleverd bij het ontwikkelen van de verpakkingslijn. Een beroemd voorbeeld hiervan zijn de geurzakjes, die te koop zijn bij ondermeer De Tuinen. Maar ook theeverpakkingen en etherische olien. 

MarcelisDékavé denkt en werkt mee in het ontwikkelen en (laten) produceren van de verpakkingen. Zorgt ervoor dat nieuwe producten op een consequente manier in de verpakkingslijn ingepast worden. Dit kunnen etiketten zijn, doosverpakkingen of speciaal ontwikkelde producten, zoals envelopjes voor de geurzakjes. 

Naast het ontwerpen en opmaken worden diverse technieken, zoals handmatig illustreren, digitaal illustreren of fotografie en bewerking ingezet. En uiteraard zorgt MarcelisDékavé ervoor dat de opmaak op een juiste manier wordt verzorgd in de diverse taalversies en varianten. 

Elke langdurige samenwerking begint met een goed gesprek

Vul je gegevens in en wij bellen je voor een afspraak.

Klaar voor een inspirerend gesprek?

Laat je gegevens achter en we bellen je voor een afspraak!

MarcelisDékavé

Havinghastraat 32
1817 DA Alkmaar
072 - 527 55 27
communicatie@marcelisdekave.nl