Jaarboeken
Geplaatst door:MarcelisDékavé
 

Een tijdloos jaarboek: Jan Arentsz College

Mooi project

Meerdere keren per jaar worden wij benaderd voor projecten die anders zijn dan het gangbare. Precies het soort werk waar wij zo blij van worden. Wij creëren graag iets moois voor onze klanten. Samen met het projectteam van het Jan Arentsz College realiseren wij de jaarboeken van deze school voor voortgezet onderwijs.

Jaarboek: herinnering voor het leven


Onze huidige tijd kenmerkt zich door vluchtige herinneringen. Posts op alle vormen van Social Media en digitale contacten voeren de boventoon. Hoe mooi is het om als middelbare school een steentje bij te dragen aan een blijvende, tastbare herinnering voor je leerlingen?

Jaarboek: alle zorg uit handen


Het maken van een jaarboek is een complexe en tijdrovende bezigheid. Veelal is dat ook de reden om te kiezen voor een standaard afscheidscadeau aan het einde van de middelbare schooltijd. Wij nemen je graag alle zorg uit handen. Met een standaard werkwijze zorgen wij graag samen met jullie voor een tijdloos en persoonlijk eindexamencadeau.

Ook jullie leerling gunnen wij een onvergetelijke herinnering aan zijn of haar middelbare schooltijd. En jullie hoeven hierbij niet zelf het wiel uit te vinden. Het Jan Arentsz Collega in Alkmaar ging jullie al voor en kiest ook dit schooljaar voor een jaarboek in samenwerking met MarcelisDékavé.

Meer informatie


Wil je meer weten over ons aanbod? Bezoek onze website: www.drukken-jaarboek.nl. U kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen voor een afspraak. Bel dan met Imre op tel. 06 41 487 233.

Elke langdurige samenwerking begint met een goed gesprek

Vul je gegevens in en wij bellen je voor een afspraak.

Klaar voor een inspirerend gesprek?

Laat je gegevens achter en we bellen je voor een afspraak!

MarcelisDékavé

Havinghastraat 32
1817 DA Alkmaar
072 - 527 55 27
communicatie@marcelisdekave.nl