Bouwmensen
Geplaatst door:MarcelisDékavé
 

Bouwmensen: één loket, één stijl

Bouwmensen is de overkoepelende naam voor alle bouwopleidingen in Nederland en is ontstaan uit een groot aantal regionale bouwopleidingen. Bouwmensen vormt één loket voor opleidingen en scholing in de bouw. 

Eén loket voor alle huisstijlitems

Alle bouwopleidingen (met 40 vestigingen) zijn sinds 2013 naar één centrale huisstijl overgegaan. Daaruit ontstond de behoefte aan één loket voor huisstijlbeheer en het verzorgen van alle uitingen. MarcelisDékavé heeft op basis van deze vraag een plan van aanpak voor een effectieve en kostenefficiente werkwijze voorgesteld.

Online drukwerk bestelsysteem

Op basis van dit plan is een webbased bestelsysteem ontwikkeld waar alle vestigingen centraal hun bestellingen in kunnen doen. Dit systeem biedt de mogelijkheid om zelf items te kunnen opmaken en bestellen, op basis van een standaard opmaakstramien (ondermeer visitekaartjes). Dit levert kostenbesparingen en gemak op. 

Het bestelsysteem is tevens ingericht voor het beheren van voorraden (met standaardartikelen als vlaggen, enveloppen, vervolgpapier etc.) en het doen van afroepen uit deze voorraden.

Op basis van een periodiek bestel- en uitleverschema worden de logistieke kosten beheerst. Alle huisstijlitems worden door MarcelisDékavé beheerd. 

Efficiënte communicatie

Voor zowel de centrale organisatie als de vestigingen  is nu één aanspreekpunt waarmee alle behoeften kunnen worden overlegd en ingevuld. De huisstijl wordt centraal beheerd. Hiermee ontstaat een transparante en efficient werkende organisatie.

Wilt u meer informatie over onze webbased oplossingen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak!

Wij hebben alles in huis om uw zorgen uit handen te nemen

Op een transparante manier, die voor u werkt.

Neem contact met ons op voor een inventarisatie.

Klaar voor een inspirerend gesprek?

Laat je gegevens achter en we bellen je voor een afspraak!

MarcelisDékavé

Havinghastraat 32
1817 DA Alkmaar
072 - 527 55 27
communicatie@marcelisdekave.nl